Experiències 100% vivencials en que el participant és el protagonista de la seva experiència d’aprenentatge. Aquestes accions formatives viviencials sempre les faig conjuntament amb un professional expert en l’àmbit que treballem.

PROPOSO QUATRE EXPERIÈNCIES:

LA GAMIFICACIÓ AMB LEGO SERIOUS PLAY

Una metodologia innovadora dissenyada per a l’anàlisi i solució de desafiaments complexes, mitjançant el treball col·laboratiu que fomenta el pensament creatiu i la implicació activa de tots els participants, utilitzant el JOC com a element catalitzador per obrir-se a noves maneres de pensar i mirades diferents, per veure aspectes diferents, que ajudin a construir realitats diferents, alhora que fomenta un compromís emocional dels participants amb el canvi i ajuda a enfocar-los cap a accions transformadores.

L’ENOLOGIA AMB LEADERWINESHIP

LIDERATGE DE CRIANÇA

A partir de l’univers del vi, construïm una analogia que ens permet explorar les variables nuclears que configuren el lideratge, des del “terroir” (caràcter i personalitat) fins a la varietat (expertesa i perfil personal) passant pel “cupatge” (equilibri competencial), la criança (bagatge professional), la marca (branding i comunicació) i el posicionament (proposta de valor).

El BÀSQUET – PROGRAMA BtB, BÀSQUET TO BUSINESS

Utilitzem el bàsquet com metàfora per treballar el passos pel desenvolupament i consolidació d’un equip d’alt rendiment. Ho fem en 4 fases:
  1. Gestió d’un mateix, en que treballem el contacte amb la pilota i amb la cistella, el “bot” i el “tir” per parlar de les habilitats personals i el focus en els objectius.
  2. Gestió de les relacions, fent servir el “passe” com a analogia per treballar la comunicació amb totes les seves derivades i implicacions.
  3. Gestió d’equips, moment en que apareix la posició al camp i la “jugada” per treballar els aspectes relacionats amb els rols i les funcions dins d’un equip.
  4. Gestió de projectes, a partir de tàctiques d’equip i “sistemes de joc” introduïm eines i recursos per a l’execució de projectes complexes.

TREKKING & BUSINESS. ORIENTACIÓ I DESCOBERTA.

Una activitat de desenvolupament de competències personals, relacionals i d’equip, a partir de caminades guiades per l’entorn natural.
Dissenyada per a fomentar l’aprenentatge vivencial, integra el treball reflexiu i les dinàmiques experiencials com a eix metodològic, fomenta la implicació activa de tots els participants i que utilitza el contacte amb la natura com a element de motivació.
Utilitzem tècniques d’orientació a la muntanya com a metàfora per treballar aspectes relacionats amb habilitats necessàries per gestionar reptes en l’àmbit empresarial.
Les caminades dirigides per la natura ens permeten:
  • Obrir als participants noves perspectives i mostrar-los mirades diferents. Trencar inèrcies.
  • Connectar-los amb l’acció i amb el cos, de manera que disminueix el pes discursiu i mental de la seva experiència. Viure sensacions.
  • Fomentar un major compromís emocional amb el que estan vivint i sentint, aguditzant la percepció. Comprendre emocions.
  • Enfocar-los a altres maneres de pensar, que els invitin a construir nous marcs mentals. Obrir la ment.